Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 2

Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg

Bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 2

Tilføjet: 11.11.2010
Visninger: 206174x
Emner: Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi
PrintTisk

Bibelske tegn på Kristi genkomst og verdens ende - Del 2

20. århundrede i verdens historie helt unikt. Da han begyndte, har ingen endnu været på et fly, ingen var der i bil langs motorvejen, var der ingen at lytte til radio eller se fjernsyn. Folk var langt i sit liv omgivet af så mange andre tekniske landvindinger, som vi nu synes helt normalt. Ét kamera dog stadig frygt for at tabe atombomben, eller levede i frygt for et atomkraftværk uheld. Han ville heller ikke sige noget udtrykket "luftforurening" og også samledes for at drikke vand fra åen bag sommerhuset. Vort århundrede er blevet kaldt århundredets af begær, håb, men også skuffende. Verden har brug for Guds direkte indgriben. Verdens tilstand er ikke blot et tegn på, at Jesu komme nærmer sig, men grunden til at vi græder, "Kom Herre Jesus"

Log ind SAMFUND

Log ind religiøse område - Matthew 24,4-5,11,23-26 - Jesus svarede dem: "Vær opmærksom på, at intet menneske bedrage dig der skal komme mange i mit navn, siger,» Jeg er Kristus «og bedrage. mange. Og mange falske profeter vil opstå, og forføre mange. Hvis du derefter nogen sagde: "Se, Messias er her!" eller "Her er det! "Trust. Falske Messiaser og falske profeter, og vil gøre store tegn og undere, så at bedrage (hvis muligt) selv de udvalgte. Se, jeg har fortalt dig på forhånd.

Tre gange Jesus Kristus vender tilbage til dette tegn. Der vil være fuldkommen kaos i åndelige og religiøse verden, ligesom sammenblanding af tunger i Babylon. Fjenden er Satan bestræber sig på at få folk til din side, mod Gud. Selvom vi ikke kan overraske dig, at en af de mest effektive redskaber for bedrag er en falsk religion, spiritualitet og falske mirakler, astrologi, New Age bevægelsen (New Age) alt på magisk tiltrækker folks interesse! Før alt det, som Bibelen advarer os. Du ikke, at der i dag mange retninger, at ingen ved, hvad de tro?

I denne tid med stigende globalisering af verden og bestræbelserne på at standardisere og ændre verden - New Age bevægelsen. Det fører til alle de falske profetier, citerer de såkaldte udenjordisk (onde) væsener, den magtfulde verdensregering. Alt fører til ét mål, at forene verden og give simulerer ankomsten af Jesus Kristus, inkarnationen af Satan, engel af lys. Bibelen tydeligt fortæller, hvordan Jesus vil komme og vil blive fulgt af folk fra døden, opstandelse, og Jesus advarede om denne mulige manipulation.

2. Thessalonikerbrev 2,3-12 - Lad ikke nogen snyde på nogen måde. Indtil den dag kommer, skal der være vendt væk fra Gud. De skal opdage de onde og Fortastede, der modsætter sig og ophøjer sig selv frem for alt, at det, den siger, og hvad Gud bliver tilbedt. Settle selv i Guds tempel og udgiver en Gud!

Vi er sikker på, at Messias 'komme, ingen af de rigtige mennesker overse. Jesus kommer hemmelighed. Han vil ikke skjule. Kommer med magt og herlighed for at tage hans trofaste sammen.

Jesus og apostlene taler også om, at der i de seneste dage, den store forskel mellem troende og deres liv. Folk vil holde vacuously ceremonielle former, hvilket reducerer bindende krav Guds hævder at være troende, men de vil leve som de vil. Ikke overraskende er de vigtigste attribut for kirken i de seneste dage, ifølge bogen 'Åbenbaring Lunkenhed og formalitet. Der er et billede af virkeligheden?

Vi forstår, at alt, hvad der er i strid med Bibelens lære, ikke fra Gud, men fra Satan, vores fjende. Vi er nødt til at se dig live og observere, hvad Jesus Kristus og hans disciple, og ikke ændret af århundreders religiøse tradition og spiritisme, som trængte ind i kirken - Jomfru Maria, helgener, grædende Cross, læren om sjælens udødelighed, aflad, skærsilden, helvede ...

1 Joh 5,2-3 - Bare fordi vi elsker Guds børn, er anerkendt af den kendsgerning, at vi elsker Gud og opfylde hans befalinger. Kærlighed til Gud er, at vi gør hans bud - og hans bud er ikke tunge.

James 2,17 - Ligesom tro uden gerninger, er tro i sig selv død.

KRIG OG VERDEN KONFLIKT - Mattæus 24, 6-7 - Når du hører lyden af krig og beretninger om krige, ser du ikke at bekymre sig. Det må komme, men det vil stadig ikke slut. Nation skal rejse sig mod nation, og rige mod rige.

Den første og anden verdenskrig har krævet flere ofre og forårsaget flere lidelser end alle tidligere tilsammen krige. Første Verdenskrig deltog i næsten 30 lande og faldt på det i omkring 14 millioner mennesker. Tyve år senere, lanceringen af Anden Verdenskrig, hvor han var involveret i mere end 50 lande og dræbte mere end 55 millioner soldater og civile. Siden sin afslutning i 1945, døde i forskellige krige med andre millioner af mennesker, og det var kun 26 dage i hele verden fred.

Den såkaldte. "Kolde Krig", er endt i, men den æra af våbenkapløb er langt fra ovre. Verdens største amerikanske magt er baseret på begivenhederne den 11. september 2001 fandt mere passende fjende, sagde den såkaldte krig mod terror.

SULT - Matthew 24,7 - bryder ud på forskellige steder hungersnød. Luke 21,11 - på forskellige steder, vil blive hungersnød og pest.

Kombinationen af mad og økonomisk krise har medført at antallet af sultende i verden over en milliard. Sammenlignet med sidste år er antallet steget med 100.000.000 til 1020000000, sagde FN's Levnedsmiddel-og Landbrugsorganisation, FN's særorganisationer. Dette er den værste rekord i 40 år. Næsten alle de sultne lever i udviklingslande.

En milliard og tyve millioner. Så mange mennesker verden over lider af kronisk fejlernæring. De fleste, 642 mio størstedelen af Asien og Stillehavet.

I verden dør på grund af fejlernæring hvert femte sekund, et barn, mere end 17.000 om dagen og i alt 6 millioner om året. Jeg tror, at der ikke er behov for yderligere kommentar.

SYGDOMME - Luke 21,11 - på forskellige steder, vil blive hungersnød og pest.

Dag, er, når så meget er tilgængelige lægemidler og medicinske fremskridt slående som sygdommen dukkede op. AIDS, forskellige kødædende bakterier, SARS, og meget moderne "fugleinfluenza, kogalskab og mange andre sygdomme, som ikke engang har et navn.

Nu slog med fornyet styrke og sygdom, som syntes at være udryddet. For eksempel, tuberkulose spedalskhed, pest, malaria, kolera og andre ødelæggende infektioner i fortiden. "Klimaændringer og den stigende rente i globaliseringen kan gå tilbage til spillet af sygdommen fra middelalderen," BBC sagde Vic Simpson af den britiske regerings veterinære laboratorium. Ifølge ham, og hvis der er en reel risiko for EU, såsom pest, der rådede det fjortende og syttende århundrede.

I løbet af de seneste 30 år, udvides eller nyligt genopstået mindst 50 resistente sygdomme (f.eks tuberkulose, malaria og kolera). Ifølge National Institute of Allergy og smitsomme sygdomme i de sidste 12 år er steget 7 gange antallet af dødsfald på hospitalerne på grund af infektioner forårsaget af resistente bakterier. I 2004 forårsagede verden omkring 30% af for tidlige dødsfald med disse resistente sygdomme.

Dysenteri dræber mindst 6 millioner børn om året. I udviklingslandene årligt mæslinger, tuberkulose, kighoste, polio, stivkrampe og difteri dræber omkring 5 millioner børn og lemlæstelse mange af dem i det mindste.

Moralske status af mennesker - 2 Tim 3,1-5 - Vær sikker på, at i de sidste dage vanskelige tider vil forekomme. Folk vil elske kun sig selv og deres penge, er pralende, arrogante, misbrug, ulydige mod forældre, utaknemmelige, spottere, hjerteløse, uforsonlige, sladderagtige, ubundet, tøjlesløs, fjenden af gode, forrædere, hensynsløs, arrogant, elskere af glæde i stedet for elskere af Gud. Offentligt, er de udtryk fromhed, men dens magt vil blive nægtet. Fra sådanne vende sig bort. Matthew 24,12 - og siden spredt ondskab, kærlighed mange kold. Matthew 24,37-39 - men som dagene Noas, så skal også komme Menneskesønnen.

I hvilken tilstand er familien, ægteskabet? Mere end halvdelen af alle ægteskaber falder fra hinanden, er mange andre, der lider, millioner af børn uden forældre, børnemishandling, narkotika, prostitution. Hvad kan jeg sige, at 100 babyer et par hundrede aborter? Den største bekymring mennesker i dag er at have en god, nyde det sjove og har masser af penge og ting. Børn behøver ikke lytte til forældrene og respekt for ældre, er fra en tidlig alder uregerlige og ukontrollabel. Moral menneskeheden er præcis, hvordan Bibelen forudsiger.

Luke 21,34-35 - Vær opmærksom på at jeres hjerter ikke var lastet med fest og druk, og udøve omsorg for dette liv. Den dag skal overraske dig så pludselig som en fælde, der er fanget i det hele, der bor i landet.

Gospel til hele verden - Matthew 24,14 - Dette evangelium om Riget skal prædikes i hele verden til et vidnesbyrd for alle nationer. Og så skal enden komme. "

Gud ønsker at overraske verden, hvorfor skal alt muligt for folk at lære om Kristi genkomst. Dagens muligheder er enorme. Teknologiske fremskridt nu giver mulighed for virkelig at forkynde evangeliet (gode nyheder) i verden. Og nu det land, hvor det totalitære regime, eller andre stærke religioner tone abonnementer de lærer om evangeliet.

Artikel fra MF Dnes "kinesiske kristne ikke længere har meget at skjule. I et hastigt skiftende land er kristendommen vokser plads. Især er hans land får stigende betydeligt hurtigere end de kommunistiske medlemmer af partiet ..."

Spotter som på tidspunktet for Noah - Mattæus, 24, 37-39 - men som dagene fra Noah, så skal også komme Menneskesønnen 2. 3,3-4 Peter - For det første ved, at i de sidste dage spottere kommer samvittighedsløse gennemføre deres egen smag, sagde: "Hvad er løftet om hans komme Fædrene har allerede døde, og alt forbliver som det var fra starten af? skabelse, "The Way Du ønsker ikke at indse, at himlene og jorden for længe siden af Guds ord kom fra vand og gennem vand, og at vandet var så oversvømmet og ødelagt verden.

Det seneste, mange mennesker, som ikke vil se tegn på at opfylde den anden vej, og de vil spotte dem, der tror. Kan du ikke høre nogle gange sige - "Det faktum, at Jesus er kommet allerede sagt vores bedstefædre og der sker ikke noget!?" Eller er apostlene af Jesus ventede og intet skete! "Vi er ikke tilfredse, denne profeti?

Folk vil også benægte verdens skabelse, som beskrevet i Bibelen, eller ikke tror på en verdensomspændende oversvømmelse. Kun den blinde kan ikke se opfyldelsen af denne profeti i vor tid. For de fleste troende ikke tror på at skabe verden i 7 dage eller global katastrofe, er alle fortolkninger af evolution og filosofi, mens bibelske sandheder er så enkle. Har du nogensinde undret dig, hvilke af disse aber blev derefter Adam? Og hvordan kunne udviklingen være mulig, når der ikke var død? Nej, Bibelen er klar og vigtige sandheder er enkle.

I dag er situationen gentager som før oversvømmelsen. Er det tegn peger mod nærhed af Jesu andet komme, men folk ikke er opmærksomme. Snarere de håner sådanne tanker. Efter alt, utvivlsomt vores erfaring og videnskabelige beviser for, at noget sådant som andet komme Jesus Kristus kan under ingen omstændigheder være ... Er du så sikker på, at du placerer på dit liv?

1 Thessalonikerbrev 5, 2-3 - Du ved udmærket godt, at dagen Herren vil komme som en tyv om natten. Når folk vil sige: "Fred Sikkerhed" er pludselig overrasket af forvirring, som når de kommer over en gravid smerte, og vil ikke lække.

Udvidelsen af menneskelig viden - Daniel 12,4 - Du Daniel, men holder med ordene, og forsegle bogen for sidste gang. Mange vil være forbi frem og tilbage og viden vil vokse. "

Viden om, at i denne sidste århundrede, måske meget udvidet endda nødt til at skrive. Hvad var stadig i det tidlige 20. århundrede umuligt eller ville ikke komme til at tænke på, fandt sted. Mange rejser her og der i en sådan intensitet, der tidligere var utænkeligt.

Overtrædelse af Guds lov - Salme 119, 126 - tid til at handle, HERRE, er der allerede - dine medarbejdere bryder loven! Daniel 7, 25 - Vil tale imod den Højeste, vil hellige være forkert, og forsøge at ændre tider og regler. (Økumeniske oversættelse - vil søge at ændre tider og love)

Det er nu Guds lov er trådt under fode indlysende. Få tror på, at Guds lov er stadig er bindende, og hvis så bare ud fra et moralsk synspunkt. NEJ, Guds lov er stadig gyldig, som det altid har været. Herunder lørdagens overholdelse af hvile. Korset var naglet til den ceremonielle lov, lov forskrifter, og helligdage af det jødiske folk, ikke Guds Ti Bud skrevet på stentavler Guds finger! Så hvem der har ændret loven?

Forsøg på at ændre Guds lov er en Gud af kendetegnene ved en fjendtlig magt, der kæmper mod sandheden og dens tilhængere. Satan har ændret taktik. Da han ikke kunne forhindre udbrud af kristendommen vold krøb ind i kirken og den kristne menighed begyndte at udhule indersiden af en falsk lære.

2. Thessalonikerbrev 2,4 - Indtil den dag kommer, skal der være vendt væk fra Gud. De skal opdage de onde og Fortastede, der modsætter sig og ophøjer sig selv frem for alt, at det, den siger, og hvad Gud bliver tilbedt. Settle selv i Guds tempel og udgiver en Gud!

"Paven er ikke bare en repræsentant for Jesus Kristus, han er Jesus Kristus selv, skjult under dække af kroppen." (Den katolske National, juli 1895)

"Paven har så stor værdighed og så ophøjet, at det ikke kun er en mand, men som Gud, Guds repræsentant ... Det er også en guddommelig konge og øverste kejser, konge af konger ... Hvis det var muligt, og englene kan fejle i deres tro, eller måske tror i modsætning til tro, kan de blive dømt, og ekskommunikeret af paven. "(Uddrag fra Ferrari Kirke Ordbog, artiklen om paven)

Døm selv, der er i Guds tempel og udgive Gud. Ændret Guds lov tilbedelse søndage og hellige. Guds lov er klar og uforanderlig.

Luke 16,17 - men snarere om himmel og jord forgår, end at stoppe betale et punkt loven!

John 14,15 -. "Hvis du elsker mig, holder mine befalinger

Åbenbaring 14,12 - Det kræver vedholdenhed af de hellige, som holder fast ved Guds bud og Jesu tro.

Matthew 24,33-34 - bare for at se alt dette, ved, at det allerede er tæt på at der allerede i døren! Sandelig siger jeg jer, at denne generation ikke skal forgå, før det hele sker.

Tegnene er opfyldt, vil Jesus Kristus kommer virkelig snart. I hvilken tilstand vi finder Kristus?

Mattæus 24, 42,44 - Våg derfor, thi I vide ikke, at det øjeblik, hvor din Herre vil komme. Derfor være jer også klar, for Menneskesønnen kommer på en uventet øjeblik.


Hvor det næste? - Relateret til dette emne

Den bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 1

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg Bibelske Tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 1De fleste af os i dag føler, at verden er noget der sker, noget er anderledes end før. Det ...
Tilføjet: 11.11.2010
Visninger: 405070x
Anbefalet

Relaterede artikler fra kategori - Log af gange, det andet kommer af Jesu Kristi

Vågne op i Kina og sprede evangeliet

298_cina.jpg Asien er den største teater i det tyvende århundrede. Ingen andre kontinent i verden ikke angiver meget om den mest magtfulde bevægelser - politiske, sociale, uddannelsesmæssige og åndelige. Spørgsmålet er, om ...
Tilføjet: 19.12.2010
Visninger: 137889x

Hvorfor den eskalerende overnaturlige Syner i hele verden?

355_ufo_china.jpg Den verdensomspændende optrapning af forskellige paranormale oplevelser, fænomener og spiritualisme. Der er ingen tvivl om, at de ikke er fiktioner, men det faktum, at folk ikke er i stand til at ...
Tilføjet: 15.02.2011
Visninger: 195084x

Opfordringen til en søndag lov i USA

456_vlajka_usa.jpg Allerede i det 19. århundrede blev det forudsagt, at protestanter længes efter et hvil vedtaget dag på søndag, og anmode om bistand fra den katolske kirke. I det 19. århundrede vil ...
Tilføjet: 05.08.2011
Visninger: 185827x

Fremkomsten af falske teorier i kristendommen indtil verdens ende

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Tidlig kristneJesus, da han levede på denne jord for at undervise mænd og deres disciple alt, hvad der er rigtigt og hvad de observerer. Han kom til at afsløre karakteren af ...
Tilføjet: 15.11.2010
Visninger: 184378x
Anbefalet

Dramatisk forøgelse af antallet af jordskælv!

393_earthquakes.jpg Stadig flere jordskælv i hele landet. Mange mennesker opfatter forandring og abnormitet af naturen og begynder at indse, at ikke alt er i orden. De indser, at der sker noget, hvad ...
Tilføjet: 11.03.2011
Visninger: 253441x

Da.AmazingHope.net - Bibelske tegn på Kristi genkomst og End of the World - Del 2