Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Bibel Prophecy - Hvem er Antikrist? - Daniel Kapitel 7

Profeterne i Bibelen og i dag

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg

Bibel Prophecy - Hvem er Antikrist? - Daniel Kapitel 7

Tilføjet: 26.12.2010
Visninger: 371839x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

I det andet kapitel af Daniel Gud åbenbarede den grundlæggende profetiske opfattelse. Bruger den billedet af metal og sten figurer, der i slutningen af knuse.

Gyldne hoved repræsenteret Babyloniske Rige, hans bryst var en sølv billede Medo-Pers imperium, symboliseret ved den græske Copper mave imperium og jern ben er en rammende udtryk for det romerske imperium. Ben stikker ud af ler og jern, fortæller om den lange århundreder med krige og forsøg på ensretning i Europa og Lilleasien. Fall er en stor sten kommer i herlighed Jesus Kristus. Mere i artiklen - Bible Prophecy - Daniel 2 - verdens historie.

Det syvende kapitel af Daniels profeti beskriver samme rige med andre symboler. Daniel i sin tid vidste intet om nationen Israel igen står over for Gud og korsfæste den Messias, vidste ikke om at kalde det Nye Testamente kirke, om hendes efterfølgende afgang fra Gud, fra hans ord, og faldet i den middelalderlige kirke, der forfulgt sin egen troende.

Gud, denne triste udvikling i kirke og profetier forudsagt i Daniel kapitel 7 og 8 er ikke bare Gamle Testamentes tid, som nogle tolke, fordi vi har meget præcise udmeldinger om denne profeti udvider til det sidste. Denne profeti taler om en tid med Guds domstol, og som rører hvad der er i den sidste periode skal finde sted på jorden og i himlen (Daniel 7,9 - fra 10,13 til 14,26 - 27).

Daniel 7,2-8 - Jeg er i natten Daniel havde denne vision: Se, jeg så, hvordan det store hav stormen Himmelens fire Vinde. Pludselig dukkede op af havet fire store dyr, hver enkelt. Den første lignede en løve, men havde en ørnevinger. Så jeg så det var brækker vingen, blev løftet fra jorden, så stå på mine fødder som en mand, og modtog et menneskehjerte. Og se, pludselig dukkede den anden bæst som en bjørn. På den ene side, oprejst, holde tænderne i tre ribben og fik at vide: "Stå op, spise en masse organer!"

Jeg så mere og se, et andet Dyr syntes, ligesom Leopard, men på ryggen af fugle havde fire vinger. Hun havde fire hoveder, og fik magten. Derefter gik det på nattesyn, og se, jeg så den fjerde dyr. Det var gruopvækkende og forfærdeligt og havde frygtelig magt. Med sin enorme jern tænder, fortærer og knuse resten slidbanen ned fødder. Adskilte sig fra alle de dyr, der gik forud, og havde ti horn. Når jeg så hornene, se, de begyndte at vokse blandt andet, et lille hjørne af tre af de første horn blev modbevist, at gøre plads til ham. På hjørnet jeg så et menneske som øjne og mund, hvilket resulterede stolt tale.

Den ene er den fortolkning af bibelske profetier vigtigt - for dem kan vi ikke på nogen måde at uploade deres udtalelse eller deres fordomme. Vi må ikke "sutte på din finger, hvad laver profetiske symboler. Vi må gøre så mange falske profeter, som fortolker Skriften, som det passer dem. Vi må tillade, at Bibelen fortolke sig selv. Hvad er så nøglen til decifrere den mærkelige profeti af billeder findes i dette kapitel og som optræder i andre bøger i Bibelen?

Vind = krig, oprør (som Jeremias 25,32; 49,35-37)

Sea (vand) = nation, race (Åbenbaringen af John 17,15)

Beast (dyret) = konge eller rige (Daniel 7,17)

Corner = konge, lineal (Daniel 7,24, 8,21, 17,12 Åbenbaring John)

Følgende ordliste der nu er klarere billede - Daniel så, at kampene mellem nationer rejst fire store rige.

Det syvende kapitel af Daniels profeti beskriver det samme område som beskrevet i skulpturerne i 2. kapitel og sammenligner det babylonske imperium til løven, at Medo-Pers bjørn, panter den græske imperium, og det romerske imperium beskriver som "forfærdelig, forfærdelig og ekstremt kraftfuld væsen."

Historien viser klart, at efter Grækenland fulgte den eneste anden global magt - Roman Empire (I profetien i kapitel 2 svarer til lår af jern - også i fjerde billede af dyret, vises jern). Jeg forudsagde karakter af denne rige er sandfærdig. Ikke underligt, det blev sagt, at uanset hvor han trådte romersk soldat, syv år græsset gro. Du kan studere historien og opdage, at denne magt rent faktisk vil dets enorme arealer erobret med magt, der ødelagde alt, hvad der stod i hendes måde.

Efter denne korte beskrivelse af de politiske kræfter, begynder Daniel at løse nogle mere magt, som begynder i mange århundreder at blande sig i religiøse rige, ind i Kirkens liv. Daniel 7.kapitole beskriver den gradvise indsættende virkning og særlige beføjelser, der førte krig mod de hellige og Gud. Det kaldes det lille horn. (Daniel 7,8,21)

Daniel 7, 19 - 27 - Så jeg ønskede at vide, hvad der menes med det fjerde Dyr, der afveg fra alle andre: Det var forfærdeligt og skræmmende, med jern tænder og bronze kløer og knusning og fortærende resten slidbanen ned fødder. Jeg ville også gerne vide, hvad der menes med de ti horn på hovedet, og hvorfor han voksede op næste hjørne, og tre faldt ud for at gøre plads til ham, og hvorfor horn havde øjne og mund, hvilket resulterede stolt tale, og hvorfor han så mere magtfulde end andre. Jeg kiggede væk og så så jeg, at horn fører krig mod de hellige og overvinder dem. Så kom den længe, men medhold i en hellig Supreme. Så kom tiden for de hellige tog Riget.

Han står der, så jeg sagde: 'Det fjerde Dyr er kvart kongerige på jorden, som er forskellig fra alle andre: Det opslugte hele jorden, trampe den og knuse. De ti horn er ti konger, som indtræder fra dette kongerige. Efter dem en anden konge vil opstå, forskellig fra tidligere, og de betvinge tre konger. Vil tale imod den Højeste, vil hellige være forkert, og forsøge at ændre tider og regler. Saints vil blive givet i hans hænder til en tid og tider og en halv tid. Men så retten vil sidde ned og strimler ham magt til at være evigt ødelagt og destrueret. Riget, magten og æren af kongerigerne under himlen vil blive overdraget til den hellige folk den Højestes. Hans rige vil vare evigt, og alle ledere vil tilbede ham og adlyde. "

Af disse vers, kan du vælge tegn, der klart kendetegner magten, gemmer sig under navnet "lille hjørne". Det syvende kapitel Daniels bog fortæller os, at denne "lille horn":

1 opstod fra det fjerde dyr (vers 23-24).

2. Han voksede op blandt de ti horn (vers 8).

3 tilbagevist de tre horn (konger) (vers 8, 24).

4 Han virkede større end de andre hjørner (v. 20).

5 adskilte sig fra alle andre (v. 24).

6:e Er det menneskelige øje (vers 8).

7:e Det vil spotter Gud, taler frimodigt (v. 8, 20, 25).

8 førte krig mod de hellige og sejrede mod dem (vers 21, 25).

9 Det vil søge at ændre tider og lov (v. 25).

10 hellige vil blive givet i hans hænder til en tid, tider og en halv tid (v. 25).

11 Det vil herske, indtil fremkomsten Ancient (v. 22).

12 Hans regering har trukket det vil blive ødelagt (v. 26).

Husk at for at være en pålidelig fortolkning, skal alle tegn matche.

Identifikationen af denne magt kan hjælpe oplysningerne i det 8. kapitel af Daniel og Åbenbaringen. Spørgsmålet er indlysende - det er muligt på grundlag af disse kendetegn pålideligt skelne, hvad slags effekt? Hvem er den "lille horn"? Hvem er Antikrist?

Der er kun én magt, der opfylder alle funktionerne i profetien. Det er pavelige System. Bare sammenligne Bibelen profeti med historie og forstå, hvorfor den romerske kirke i århundreder forbød Bibelen læsning og forfulgt og myrdet dem, der bor sandheden.

Tykkelsen af det lille horn ikke identificerer individuelle katolikker, men det pavelige systemet. Mange mennesker, der tilslutter sig Jesu Kristi Kirke sikkert elske med hele mit hjerte. Gud virkelig elsker folk forførelse Apostolsk romersk-katolske kirke system. Derfor givet sit ord, så vi kan lære og genkende Guds advarsel, høre Jesu røst og følge ham.

1 opstod fra det fjerde dyr (vers 23-24). Rom kollapsede i ti forskellige nationer. Blandt dem, steg derefter en lille hjørne. Profetien i Daniel 2 og 8 kan indikere, at den romerske magt eller anden måde vil handle indtil udgangen af verdenshistorien. Den historiske kendsgerning er, at den eneste magt, der opstod, og tilranet sig magten i Rom kort efter faldet af det romerske imperium var en pavelig system.

Citat: "Det er en speciel handling guddommelige forsyn i efteråret af det romerske imperium og dets opdeling i en enkelt kongerige, den romerske paven, der gav Kristus hovedet og i hjertet af hans kirke, erhvervede verdslig magt." (Pave Pius IX. Katolske apostolske Brev Cum Ecclesia, marts 1860)

2. Han voksede op blandt de ti horn (vers 8). Det voksede fra 10 nationer i Vesteuropa, det romerske imperium, som blev delt. De var sakserne (England), Frank (Frankrig), Alamanni (Tyskland), vestgoterne (Spanien), Suebovs (Portugal), Lombardi (Italien), Burgunds (Schweiz), Herulerne (destrueret), Vandalerne (destrueret) og Ostrogoterne (udjævning).

3 tilbagevist de tre horn (konger) (v. 8, 24). Pavelige regering begynder at synke i det romerske imperium i 533, da kejser Justinian officielt anerkendt af paven i spidsen for alle kristne kirker. Riget, som ikke anerkender pavens myndighed havde været skånselsløst ødelagt. Herulerne blev knust i 493, de vendiske og Ostrogoterne i 534 i 538:e

4 Han virkede større end de andre hjørner (v. 20). Alle konger hans emne, og blev kronet og splejsning på grundlag af pavelige dekreter. Påvirket funktion for hele Europa og senere i hele verden. Han regerede over konger, der havde gjort sin regnskaber, og for deres befolkninger.

5 adskilte sig fra alle andre (v. 24). Forskellen ligger i det faktum, at i sagens natur politiske og religiøse stat. Vatikanet er den eneste stat, der både kirker.

6:e Er det menneskelige øje (v. 8). En af titlerne på pavens latinske "Episcopus Episcoporium", som betyder noget lignende "Projektlederen vejleder" eller "tilsynsførende tilsynsmænd. Ovenstående vers er fortolket i forbindelse med bekendelse. Gennem tilståelse var, fordi den katolske kirke har altid indsigt i liv af mennesker (og ikke kun almindelige mennesker, men også den mest magtfulde herskere). Desuden er dette billede antyder en forbindelse med magtmennesker. Vi ved, at den pavelige magt er koncentreret i én mand.

7:e Det vil spotter Gud, taler frimodigt (v. 8, 20, 25). Bibelske definition af blasfemi vil hjælpe os med at forstå, hvad der er blasfemi

John 10,33 - Jøderne svarede ham: ". Vi har ikke sten dig for en god gerning, men for blasfemi: du er en mand og sige, at du Gud"

Mark 2,7 - "Hvad denne mand siger Profane Hvem kan tilgive synder, men Gud?!?"

Matthew 23,9 - og ikke sætte nogen på jorden «fars navn: thi een er eders Fader, som er i himlen.

Hvad hun siger om paven?

"Paven har så stor værdighed og så ophøjet, at det ikke kun er en mand ... ... er som en Gud på jorden, det eneste hersker af troende i Kristus, lederen af Kongernes, fylde af magt." (Lucius Ferraris, Bibliotheca Prompt, 1793, vol. VI, Papa II, s. 25-29)

"Vi går ind for på denne jord, i stedet for den almægtige Gud." (Big encyclical breve af pave Leo XII, juni 1894)

"Paven er ikke bare en repræsentant for Jesus Kristus, han er Jesus Kristus selv, skjult under dække af kroppen." (Den katolske National, juli 1895)

"Paven har så stor værdighed og så ophøjet, at det ikke kun er en mand, men som Gud, Guds repræsentant ... Det er også en guddommelig konge og øverste kejser, konge af konger ... Hvis det var muligt, og englene kan fejle i deres tro, eller måske tror i modsætning til tro, kan de blive dømt, og ekskommunikeret af paven. "(Uddrag fra Ferrari Kirke Ordbog, artiklen om paven)

Hun hævder endda "King of Heaven." At denne magt er klart forbundet med en enhed kaldet Satan, der udtrykte sit ønske om at være lig med Supreme Esajas 14,12-15.

8 førte krig mod de hellige og sejrede mod dem (vers 21, 25). Historien viser, at 100 til 150.000.000 mennesker var under de religiøse - politiske system, tortureret og sendt til døden. Protestanter blev myrdet, fordi de troede de ord i Bibelen og ønskede at leve efter Jesu lære.

9 Det vil søge at ændre tider og lov (v. 25). Guds lov blev faktisk ændret. Det andet bud forbyder dyrker afguder, statuer og malerier er blevet ophævet, og at holde nummer 10, det sidste delt i to befalinger.

Det fjerde bud om sabbatsdagen som en hviledag blev ændret ved dekret i 321 i tilbedelse om søndagen, som gud solen.

Matthew 5,18 - Sandelig siger jeg jer, indtil himmel og jord forgår ikke den mindste bogstav, ikke en Tøddel af loven, før det hele går i opfyldelse.

"Omkring år 1400 krævede Petrus de Ancharano paven kan ændre guddommelig lov, da hans magt er guddommelig, ikke menneskelig. Intet land er angiveligt på plads, og Gud har fuld kompetence til at træffe beslutning om deres fåre"

Citat: "Paven har magt til at ændre tider, for at nedbryde loven og træffer afgørelse om alle spørgsmål, også dem, der hører til Kristus Paven har myndighed og er ofte brugt, ændre bud Kristus." (Ferrari kirke ordbog)

Citat: "Selvfølgelig den katolske kirke har erkendt, at ændringen (lørdag hvile om søndagen) var hendes handling ... ... og denne handling er et tegn på hendes kirkelige autoritet i religiøse spørgsmål." (HF Thomas, kansler af kardinal Gibbons)

Citat: ". Søndag er et tegn på myndighed ... ... vores kirke er Bibelen, og denne bevægelse opretholde lørdag (søndag) er et bevis på dette forhold" (Katolske Record of London, Ontario, september 1923)

10 hellige vil blive givet i hans hænder til en tid, tider og en halv tid (v. 25). Om samme periode drøftet i forbindelse med forfølgelsen af den hellige Johannes 'Åbenbaring. Det samme udtryk "tid, tider og en halv tid" vises i Åbenbaringen 12,14. Samme tidsrum og den samme begivenhed omtales andetsteds i denne bog, men tiden er udtrykt i andre ord. Åbenbaring 12,6, denne gang mærket som "1260 dage" i Åbenbaringen 13,5 udtrykket "42 måneder". Bibelsk måneder har 30 dage, den bibelske år på 360 dage. Det er de samme: 3,5 tid (år) = 42 måneder = 1260 dage.

Når profeti taler i symboler, så en profetisk dag udgør en af de virkelige. For eksempel, Gud i Ezekiel 4,6 siger: "... jeg spare dig for en dag hvert år ..."

Brug dette princip, derfor "tre og en halv tid" af Daniel 7 oversættes som 1260 år.

Pavelige Rom regerede Europa i 1260 år i perioden 538-1798.

Af disse 1260 år, begynder der omkring år. 538 - tilvejebringelse af Kirken som en institutionel magt og i slutningen af året. 1798 lige efter de 1260's. 10 marts 1798 Napoleon sendte sin General Louis Alexandre Berthier med sin hær til Rom.

11 Det vil herske, indtil fremkomsten Ancient (v. 22). Den pavelige system, blev ødelagt. Omkring 59 år senere var der en utrolig drejning, da den 11. februar 1929 italienske leder Mussolini indgået et konkordat med Kardinal Gaspari, der restaurerede kirken i kirkens ejendom. Igen vendte pavedømmet til sin internationale position som en global politisk magt. Alt tyder på, at magten den globale boom, der forårsager kulminationen af menneskets historie.

Martin Luther at studere profetiske bog Daniel og Åbenbaringen og Paulus 'breve til Thessalonikerne den Antikrist afsløret. Spalatin skriver til sin ven:

"Jeg er absolut mere sikker, og jeg kan ikke tvivl om, at paven er den virkelige Antikrist ... så ... fordi alt netop den måde, hans liv, gerninger, ord og befalinger."

Luther var ikke den eneste leder af Reformationen, der afslørede identiteten af Antikrist. Hele mængden af reformatorer afslører den sande natur af pavedømmet. De indgår som Thomas Cranmer, John Wycliffe, John Huss, Jerome, John Knox og mange andre. Dette er den egentlige grund til, hvorfor den romersk-katolske kirke mod reformatorernes bedriftens Guds ord så hårdt for at bekæmpe ...

Selvfølgelig, den romerske - kender katolske kirke den sande fortolkning af profeti. Derfor er profeti forsøger at skjule og fordreje argumentet om, at Antikrist er Antiochus IV Epifanem. Det opfylder ikke tegn i Prophecy, og det har længe været død.

12 Hans regering har trukket det vil blive ødelagt (v. 26).

2,3-12 Thessalonikerbrev - Lad ikke nogen snyde på nogen måde. Indtil den dag kommer, skal der være vendt væk fra Gud. De skal opdage de onde og Fortastede, der modsætter sig og ophøjer sig selv frem for alt, at det, den siger, og hvad Gud bliver tilbedt. Settle selv i Guds tempel og udgiver en Gud! Kan du ikke huske, hvordan jeg fortalte dig, da jeg stadig var med dig? Du ved, hvad forhindrer ham endnu - kan i realiteten ske indtil da.

Daniel 7,26 til 27 - Men så retten vil sidde ned og strimler ham magt til at være evigt ødelagt og destrueret. Riget, magten og æren af kongerigerne under himlen vil blive overdraget til den hellige folk den Højestes. Hans rige vil vare evigt, og alle ledere vil tilbede ham og adlyde. "


Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

MP3 - Hvem er Antikrist? - Prof. Dr. Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Lyt til denne forelæsning professor. Dr. Walter Veith, som vil besvare spørgsmålet, hvem der er Antikrist? Er det virkelig den pavelige system? ...
Tilføjet: 28.12.2010
Visninger: 246758x

Messianske jøder

164_izrael_vlajka.jpg Messianske jøder - opfylder profetiUd over adskillige kristne trosretninger findes i Israel og den frie bevægelighed af såkaldte "messianske jøder". Disse mennesker normalt kommer fra jødiske familier, men tror på Jesus ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 245597x

Disaster kommer når Gud vil ryste jorden!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Bibelen klart advarer om, at en af ​​de sidste tegn før Jesu Kristi komme er, at Gud ryster vores land. Dag, mest til den anden kommer allerede udfyldt, eller fyld. Satsen ...
Opdateret: 18.02.2013
Tilføjet: 02.04.2011
Visninger: 314664x

Bibel Prophecy - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelen Prophecy - Statuen af Daniel, en oversigt over verdenshistorienGud Herren er vores planets historie fast i deres hænder, med vores land har store planer. Alle havde erfaring i to profetiske ...
Tilføjet: 18.10.2010
Visninger: 307617x

Indkaldelse af Guds folk - studere profetiske skrifter

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Åbenbaring 1:1-3 - Åbenbaringen af ​​Jesus Kristus, som Gud har betroet ham til at vise sine tjenere, hvad der må snart ske. Han viste det ved hans engel, sendte han sin ...
Tilføjet: 04.05.2011
Visninger: 161737x

Da.AmazingHope.net - Bibel Prophecy - Hvem er Antikrist? - Daniel Kapitel 7