Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Bibel Prophecy - Daniel 2 - World History

Profeterne i Bibelen og i dag

182_socha_bible_daniel.jpg

Bibel Prophecy - Daniel 2 - World History

Tilføjet: 18.10.2010
Visninger: 307616x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk

Bibelen Prophecy - Statuen af Daniel, en oversigt over verdenshistorien

Gud Herren er vores planets historie fast i deres hænder, med vores land har store planer. Alle havde erfaring i to profetiske bøger i Bibelen - Daniels bog og Johannes 'Åbenbaring af John. Gud ønsker os at vide, hvad der vil ske, og vi var advaret. Han ønsker at vi skal henlede opmærksomheden på det tidspunkt, hvor genkomst Jesus Kristus og vide, at på trods af vores land, at regeringen afsatte Satan Gud har alt under kontrol og hans ord er endelig.

I bogen af Daniel i kapitel 2 er en profetisk drøm af verdenshistorien, er det en sammenfatning af historien indtil verdens ende og Messias 'komme afbildet en stor statue. Mange år senere, var han allerede en ny konge af Babylon, Belsazzar, Daniel havde en profetisk drøm igen, denne gang da Daniel så de fire store dyr også profetiske forstand Daniel kapitel 7. Samt forskellige metal skulpturer, repræsenterer disse fire dyr fire jordiske rige, der vil følge efter hinanden.

Amos 3,7 - Ja! Herren gør ikke noget, men deler hans hemmeligheder til sine tjenere profeterne.

Daniel fra 2,1 til 3,10 - I det andet år af hans regeringstid af Nebukadnesar havde en drøm om, at forstyrre ham, så han ikke kunne sove.

Ingen af de kloge mænd kunne fortælle kongen, hvad han drømte og fortolke drøm, og en sand Guds mand, Daniel, hvem Gud åbenbaret den samme drøm med tolkningen.

Daniel 2,31-45 - Nå, kongen, du havde en vision, og se, du har set en stor billede. Det var en kæmpe statue af en ekstraordinær udseende. Tonede foran dig og vakte frygt. Hovedet af statuen var lavet af rent guld, bryst og arme af sølv, mave og lår af bronze, ben af jern og fødder del jern og del ler. Du så, og se klipperne uden at røre en menneskelig hånd, bryde sten statue ramte jern og ler fødder og knuste dem. Pludselig alt, jern, ler, bronze, sølv og guld, i stykker - som Avner, når sommeren tærsket korn. Vind er kendt, at efter at de forlod monumenter. Men stenen, der ramte statuen, blev en stor bjerg og fyldte hele jorden.

Så mange drømme. Nu Kongelige Højhed vil diskutere sin fortolkning. Dig, konge, kunst en konge konger, fordi Gud har givet Himmeriget og magt, styrke og herlighed. Fik du i hænderne på hele beboede verden, alle mennesker, dyr og fugle, og gjorde dig hersker over dem alle.

Du er dette Hoved af guld. Nebukadnesar fremhævede Babyloniske Rige (606-539 f.Kr.) taler om imperiet, kongerne var ledere af deres monarki.

Bibel præcist angiver begyndelsen af den profetiske historie, og vi kan åbne en historiebog og se, at imperium fulgte.

Daniel 2,39 - men efter dig skal opstå et andet kongerige ringere end jeres.

Silver Medo-Persisk bryst er et symbol på rigets (539-331 f.Kr.). I 539 f.Kr. kong Kyros den Store førte medisk-persiske hær efter en lang belejring, erobrede Babylon. Og Medo-persiske imperium kan dokumenteres ikke kun historisk, men også i Bibelen: Daniel 5,28: ". ... Dit rige var bryde og mederne og perserne givet"

Esajas 45,1 - Så siger HERREN til sin Salvede, til Kyros, hvis højre hånd jeg tog mig at få kontrol over nationer og konger før ham, afvæbnede mig, at han åbnede portene og dørene er tilbage lukkede.

Dette er kun Medes, den persiske konge Kyros levere israelitterne fra Babylon var forudsagt 200 år før.

Daniel 2,39 - og efter tredjedel rige bronze, der dominerer hele verden.

Maven på en kobber Empire Grækenland (331-168 f.Kr.). Grækere - ledet af den store konge Alexander den Store - sat en stopper for imperium, grundlagde mederne og Perserriget den tredje verden. Den græske soldater havde våben meste fra kobber og kobber blev kaldt, fordi soldaterne.

I Jerusalem, viste præsterne Alexanders profeti, at Grækenland vil vinde over Persien, og Alexander mente, at denne profeti henviser til ham. Ved 25, blev han hersker over verden. Efter hans død imperium opdelt i 4 dele, når de taler om Daniel kapitel 7 og senere gradvist erobrede den romerske erobrere.

Daniel 2,40 - Endelig, tage en fjerde Rige, stærkt som jern. Jern er alle brudt og knust, og som jern bryder alting, så det vil forstyrre Riget og ødelægge alt.

Jern ben er et symbol på Romerriget (168 f.Kr. - 476). Romerne besejrede grækerne og blev herskerne i verden. Dette imperium var større end tidligere imperier. Jeg, Palæstina kom under romersk herredømme. Fra et bibelsk synspunkt må det romerske imperium, kunne evangeliet spredes hurtigt i den hedenske verden.

Historikere skriver om en lang, hård og blodig herredømme i Rom. Det var århundreders undertrykkelse af andre nationer, hvor regeringen brutale autokrater blod flød frit. Men selv så magtfulde imperium kollapsede. Rom brød op i ti dele, ti fingre af Guds profeti.

1.Saxoni, der gav fremkomsten af England. 2.Franks, der gav fremkomsten af Frankrig. 3.Alamani, der gav fremkomsten af Tyskland 4. Vestgoterne, der gav fremkomsten af Spanien. 5.Suevovs der gav anledning Portugal. 6.Lombardi, der gav fremkomsten af Italien. 7.Burgundi der gav anledning Schweiz. 8.Herulovs der forsvandt. 9.Vandals der forsvandt. 10:e Ostrogoterne, der forsvandt.

Nu har en logisk imperium efter den anden. Men efter Romerrigets af Guds profeti forudsiger noget ud over logikken i historien! At det allerede var ikke stige meget, hvilket ville være samlet under én regering den tidligere nationer og territorier, på trods af, at mange vil prøve.

Daniel 2,41 - Og du så fødder og tæer dels ler og dels jern betyder, at riget vil blive fordelt. Det vil dog have i sig selv noget af styrken af jern, som du så i den ordinære ler blandet mange jern. Tæerne dels jern og dels ler betyder, at Riget skal dels stærke og dels skrøbeligt. Og mens du så jern blandet med fælles ler betyder, at den menneskelige race vil blive blandet, men ikke hænger sammen, ligesom jern ikke er ler.

Seks markante magthavere forsøgte også at forene Europa:

Big Charlie (Frankrig, 8. århundrede.) Karl V (Spanien, 16. århundrede.), Louis XIV. (Frankrig, 18. årh..), Napoleon (Frankrig, det 19. århundrede.) Kaiser Wilhelm (Tyskland, 20. århundrede.) Hitler (Tyskland, 20. århundrede.). Hvorfor ingen har været et forenet Europa? Da manden forsøgte lidt af, hvad Gud har erklæret, at det aldrig vil ske - ikke i fremtiden!

Selv om jern, men det var et imperium (Rom) afbrydes, fremgår det, at element jernben selv skulptur. Rom, derfor i en vis form forbliver til stede indtil udgangen af menneskets historie. Han ændrede sit udseende, men det er stadig her. Dette bekræftes af mange andre profetier i Daniels Bog 7 og Åbenbaringen af John.

Daniel 2,44 - I hine kongers dage vil Himmelens Gud oprette et rige som aldrig vil bryde sammen, de Rige, som ikke har stjæle folk. Dette rige vil knuse og lukke alle andre rige tager det for evigt. Det er den følelse af vision, som du så fra klipperne uden at røre en menneskelig hånd bryde knuste sten og jern, bronze, ler, sølv og guld. Gud viste stor konge, hvad der vil ske i fremtiden.

Må ikke behøver at bekymre sig om det samlede nukleare udslettelse eller andre våben, at mennesket har produceret, men vi er nødt til at beslutte, hvorvidt de ønsker at leve i Guds rige, det nye land. Vi lever nu - billedligt talt - i tæerne Nebukadnezar skulpturer. Statue ender, følger ikke noget andet imperium. Historien om den kendte verden er forbi. Knusende slag sten - uden indblanding af den menneskelige hænder - er Guds Rige, genkomst Jesu Kristi, Guds domstol.

Handlinger 4,11 - Jesus er den, der fordømte den sten du bygherrer, som er blevet hjørnet.

Johannes 3:16 - For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.

2. Peter 3,9-10 - Herren ikke tøve opfylde sit løfte, som nogle tror, men viser du din tålmodighed. Ønsker ikke nogen skal gå fortabt, men at alle skal nå til omvendelse. Herrens dag, dog ikke komme som en tyv.


Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus af Nazareth blev korsfæstet, begravet og tre dage senere opstod fra de døde. Ingen anden religion har ikke gjort gældende, at selskabets grundlægger genopstod. I denne kristendommen er unik. Noget ...
Tilføjet: 08.12.2010
Visninger: 308692x

Antal Beast 666, dyrets mærke og Guds segl

447_666.jpg I tidligere artikler har vi studeret, som ifølge Daniel 7 og Åbenbaringen kapitel 13 i kapitel bæst til tider upassende. Ifølge de beviser, der gav os Bibelen selv, et dyr stige ...
Tilføjet: 17.07.2011
Visninger: 461004x

Etablering Adventismu, EG White - Profeti Daniel 8, 9, kapitel

299_egw-vision-with-bible2.jpg Fra den dag Adam og Eva forlod gate, gråd, Garden of Eden, Gud forventer det Herrens folk, der bryder magt Lucifer og genoprette det jordiske paradis er tabt, og falder i ...
Tilføjet: 25.12.2010
Visninger: 163054x

Messianske jøder

164_izrael_vlajka.jpg Messianske jøder - opfylder profetiUd over adskillige kristne trosretninger findes i Israel og den frie bevægelighed af såkaldte "messianske jøder". Disse mennesker normalt kommer fra jødiske familier, men tror på Jesus ...
Tilføjet: 06.10.2010
Visninger: 245595x

Dyret fra jorden og billedet af dyret - Åbenbaringen 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Åb 13,11-17 - Da jeg så et andet Dyr stige op af landet havde to horn ligesom et lam, men talte som en drage. Det bærer al den kraft af det ...
Tilføjet: 21.06.2011
Visninger: 254174x

Da.AmazingHope.net - Bibel Prophecy - Daniel 2 - World History