Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

Antal Beast 666, dyrets mærke og Guds segl

Profeterne i Bibelen og i dag

447_666.jpg

Antal Beast 666, dyrets mærke og Guds segl

Tilføjet: 17.07.2011
Visninger: 461005x
Emner: Profeterne i Bibelen og i dag
PrintTisk
447_666.jpg448_666_mitra.jpg

I tidligere artikler har vi studeret, som ifølge Daniel 7 og Åbenbaringen kapitel 13 i kapitel bæst til tider upassende. Ifølge de beviser, der gav os Bibelen selv, et dyr stige fra havet og et lille hjørne af religiøse politiske magt, som var og er den pavelige systemet!

Navn, nummer bæst

Mange mennesker spørger, hvad det vil sige nr. 666 og derfor forsøger at identificere dyret. Som vi allerede har skrevet, men skal acceptere at alle identificerbare tegn, der er nævnt i Bibelen, og antallet 666 er en af ​​figurerne - antallet af dyret.

Åb 13,18 - Du har brug for visdom. Hvem forstår både tælle antallet af dyret, for det er menneskets tal. Dette antal er 666

Vi har allerede sagt, at dyret er den pavelige systemet, og ikke den enkelte troende, men systemet, der fører til falsk tilbedelse.

En af pavens titler er "vicarius Filii Dei", som oversat betyder "søn af Guds repræsentant".

På grundlag af et afstemningssted indsats på den katolske magasin læsere sagde: "Our Sunday Visitor," fra April 18, 1915 at: "Den pavelige gering (korrekt tiara) er indgraveret med bogstaverne" vicarius Filii Dei. "

Denne betegnelse, som allerede i sig selv er gudsbespottelse, navnet på dyret.

Åb 13,17 - så ingen kan købe eller sælge, medmindre det være et tegn - navnet på dyret eller dets navns tal.

Ifølge data i vers 17 og 18 viser antallet af navne 666. Som i latinske bogstaver har numerisk værdi på samme tid, du kun tilføje op.

Beregning af tallene kan findes i katte i fotogalleriet.

Dette er en profeti henviser til "Antichrist". Det græske ord "Antikrist" betyder den, der sætter på plads "Guds salvede." Med andre ord "Antichrist" er en påstået repræsentant for Guds Søn - præcis, hvad paven gør ret!

Jesus Kristus efter sin himmelfart, men det eneste sande ypperstepræst i den himmelske helligdom:

Hebr 8:1-2 ​​- Dette er det vigtigste, hvad vi taler, er imidlertid, at vi har så høj en præst, der tog den højre hånd af tronen af ​​majestæt i himlen. Han er ansat ved den sande fristed - står, at mennesket ikke står, men HERREN.

Her har vi formidler offerblod Jesu sin daglige rejse til nådens trone, himmelske Fader (Joh 14, 6,13,14: Romerbrevet 8:34), som vi kan gå videre til enhver tid uden formidling af en anden person, kun gennem bøn i tro og tillid til samrådet Kristi blod. (Hebræerbrevet 4, 14 - 5:10) Intet menneske kan være en mægler.

Mark of the Beast

I Bibelen beskrives af dem, der accepterer dyrets mærke. Der er dem som holder Guds bud. Det er dem, der modtog mærket af Gud, Guds segl, og de vandt over dyrets mærke.

Åb 14,12 - Du har brug for udholdenhed af de hellige, der holder Guds bud og Jesu tro.

Åb 7,3-4 - "! Distress ikke jorden hverken i havet eller træerne, medmindre du markere vor Guds tjenere på deres pander" Og jeg hørte en række af de forseglede 144.000 af dem blev identificeret fra alle stammer af Israels sønner.

Åb 15,2 - som om jeg så havet af glas blandet med ild, og dem, som erobre dyret, over hans billede og over antallet af hans navn.

Mark of the Beast er i direkte modsætning med Guds segl, fordi de begge skal placeres på den menneskelige panden. Ved at forstå Guds vilje afsløre essensen af ​​pakningen dyrets mærke.

Ezekiel 9,4 - "Gå gennem byen, gå igennem Jerusalem," sagde Herren, "og sæt et mærke på panden af ​​dem, der jamre og stønne over alle de Vederstyggeligheder, som er begået i byen."

Mosebog 6,6,8 - Lad disse ord, som jeg overlade til jer i dag, vil forblive i dit hjerte. Binde dem som et tegn på din hånd og som et band på panden.

Bibelen er Guds tegn på den markerede over for dem, der nægter at deltage i Vederstyggeligheder og forbrydelser imod Guds vilje. Når Moses gav de ti bud, Gud klart tilkendegivet, at disse bud må være et tegn på hånden og pande, at vi havde dem i tankerne (tegnet på panden) og praksis dem (hånd tegn). Men dyret ønsker at sætte sit præg på vores hænder og pande: Det følger heraf, at dyrets mærke er i strid med Guds bud.

Anden Mosebog 13,9 - Og du vil have et skilt på din hånd og som et mindesmærke mellem dine øjne, at HERRENs Lov forblev i din mund, thi HERREN førte dig ud af Ægypten mægtige hånd.

Mark of the Beast er det modsatte af Guds tegn - det betyder så overtrædelse af Guds befalinger, som Guds segl - et tegn på hans kontrakt er fundet i Guds ti bud. Hvilket Bud er det Guds segl, men nogle gange upassende? Og Dyret, som bud for at have misbrugt deres tegn?

Guds segl

For at blive officielt, skal juridisk dokument bære segl den lovgivende forsamling. Den skal indeholde tre indgange:

1. Navnet på den lovgivende myndighed; 2-titel fra den lovgivende, 3 område, hvor loven gælder.

The Ten Commandments finder vi den fjerde, der kræver overholdelse af den syvende dag sabbatten som en hviledag, der bærer tre data pleje:

1. Navnet på den lovgivende: "Herren"

2. Dens titel: Skaberen, "Herren har gjort"

3. Område, hvor loven gælder: "himlen og jorden, havet og alt i dem."

Anden Mosebog 20,8-11 - Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Seks dage skal du arbejde og gøre al din gerning, men den syvende dag er sabbat for Herren din Gud. Du må ikke gøre noget arbejde - du, din søn eller din datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, og en indvandrer i dine Porte. I seks dage skabte Herren himlen og jorden, havet og alt i dem, men den syvende dag hvilede. Derfor har HERREN velsignet Hviledagen og helliget den.

Anden Mosebog 31,13,17 - "Tal til Israeliterne: Hold min sabbat, fordi det er et tegn mellem mig og eder fra Slægt til Slægt, du ved, at jeg er HERREN, hellige dig Det er den evige tegn. mellem mig og Israeliterne. I seks dage skabte Herren himlen og jorden, men på den syvende dag hvilede han og trak vejret. "

Ezekiel 20,12,20 - Jeg gav dem også have deres lørdag for at være et tegn mellem mig og dem at vide, at jeg er HERREN, som helliger dem. Hellige min sabbat, hvorvidt et tegn mellem mig og dig, ved du, at jeg er HERREN din Gud.

Ja, lørdag er virkelig et tegn mellem Gud og hans folk!

Mark of the Beast er overtrædelse af det fjerde bud er den lørdag, fordi det er et tegn og segl hans kontrakt. Guds advarsel klart bekræfter vores konklusion: ved at følge Guds bud - herunder den fjerde, en lørdag - for at undgå at modtage dyrets mærke.

Åbenbaring 14,9,12 - Bag dem, fløj derefter en tredje engel, og en høj røst: "dyst Hvis nogen dyret og dets billede og modtage sit præg på panden eller på sin hånd, han også vil drikke af vinen Guds vrede, som udgydes uden blandingen i koppen af ​​hans harme, han skal pines med ild og svovl i overværelse af de hellige engle og før Lammet. Du har brug for udholdenhed af de hellige, der holder Guds bud og Jesus af tro.

Allerede, Daniel skrev, at det lille horn i Daniel kapitel 7, der symboliserer pavedømmet, vil forsøge at ændre tider og love.

Daniel 7,25 - Vil tale mod den Højeste, til hans hellige vil være forkert og prøve at ændre tider og regler. (STUD -. Vil tale imod den Højeste, og vil dræbe den hellige Mester vil forsøge at ændre tider og love.)

Ja, den formelle udpegelse søndagen som den nye hviledag, i modsætning til lørdag, rørte pavedømmet et enkelt bud, hvis indhold er den tid: det fjerde bud, segl Guds lov. Dyrets mærke vil derfor overholdelse af søndagen som en hviledag i stedet for lørdag, den 4. Guds bud. Dyrets mærke vil blive truffet på panden eller hånden. Panden symboliserer den beslutning, tænkning, hånd symboliserer menneskelig adfærd.

Den katolske kirke selv har erkendt, at ændringen af ​​det fjerde bud er det eneste tegn på sine aktiviteter og sin magt. Citater:

"Søndagen er et tegn på myndighed ... ... vores kirke er Bibelen, og dette skridt overholdelse af sabbatten (søndag) er bevis på dette faktum." (Katolske Record of London, Ontario, september 1923)

Selvfølgelig, at den katolske kirke hævder, at denne ændring fra lørdag til søndag var hendes handling (...). Og denne handling er et tegn på hendes kirkelige magt og autoritet i religiøse spørgsmål. (Svar kansler CF Thomas til brev af 28. oktober 1894, stilet til Kardinal Gibbons.)

Indvielse søndag (...) det er ikke kun i Bibelen, men er en himmelråbende modsætning til skrivelse af Bibelen, som foreskriver hvile på lørdag. Det var den katolske kirke, som (...) har overført denne hvile til søndag (...) Så protestanter, på trods af sig selv, opgiver indvielse søndag hyldest til den myndighed i Kirken. (Monsignor Louis Segur, Almindeligt Talk About protestantismen i dag, 1868, str.213.)

Protestanter er ikke klar over, at indvielsen søndag accepterede myndighed i kirken talsmand, paven. (Our Sunday Visitor, Februar 5, 1950.)

Det fjerde bud om sabbatsdagen som en hviledag (det første bud af tiden) i den katolske katekismus blev den tredje bud og tilbedelse dag i den pavelige dekret blev ændret fra den syvende dag i ugen (lørdag) på den første dag i ugen (søndag). Great pavelige debattør, siger Dr. Eck, der stødte sammen med Luther i 1553,:

"I evangelierne eller Paulus 'breve, der ingen steder i hele Bibelen er ingen omtale af tilbagetrækning fra lørdag og søndag bestemmelser, derfor har denne søndag fundet sted, fordi det etablerede Apostolsk Kirke uden støtte fra Skrifterne."

Katolske verden skrev:

"Kirken tog den hedenske filosofi og kombineret det med tro ... ... overtog hedenske søndag (Sun Day) og omdannede den til en kristen søndag. Ja der er noget kongeligt i forhold til solen, det er en hensigtsmæssig . symbol for Jesus, Retfærdighedens Sol Det ser ud til, at kirken i disse lande, siger han. - bevare det gamle hedenske navnet på denne dag, forbliver helliget og dermed hedenske søndag (Sun Day), dedikeret til Balder blev kristne søndag, helliggjort Kristus. "

Guds ord taler klart: De ti bud, herunder den fjerde, kan ikke ændres. Vi er nødt til at følge nøjagtigt som er skrevet af Gud.

Lukas 16,17 - men snarere om himmel og jord forgår, end at holde op med at betale ét punkt loven!

Mark 7,7-9 - forgæves, de dyrker mig, undervisning menneskelige lære og kommandoer. 'Du har forladt Guds bud, men den tradition du følger. "Så fortsatte han:" Really nice fordømme Guds befaling om at holde din egen tradition!

Hver af os må vælge mellem menneskets traditioner og Guds bud:. Mellem søndag, et tegn på myndighed og Udyret lørdag, den 4. bud, et tegn på Guds autoritet, som udgjorde begyndelsen af ​​menneskets historie

I øjeblikket er der ingen dyrets mærke. Når den er oprettet, men alliancen mellem pavestolen og USA under ledelse af den kristne højreorienterede religiøse fløj, vil overholdelse af søndagen snart blive obligatorisk for alle. Dyrets mærke vil blive tilføjet til alle dem, der frygter forfølgelse på lørdag og vil nægte at holde søndagen hellig.

Åb 13,17 - så ingen kan købe eller sælge, medmindre det være et tegn - navnet på dyret eller dets navns tal.

Ved at nægte at tilbede dyret og modtager hans mærke vil sætte til side af Gud. Vores ansigt vil være markeret med Guds segl og vores navn vil blive skrevet i livets bog. Fold din tillid til Jesus Kristus. Hvis vi ønsker at forblive tro mod ham, giver os den fornødne styrke til at gøre, især hvis vi er nødt til at vælge mellem at tilbede dyret og velsignelse af hendes hviledag, søndag, eller tilbedelse af Gud og velsigne sin hviledag, den syvende dag, lørdag.

Vor Fader,

selv om de ikke fik dyrets mærke, vi ser faren i horisonten vises. Snart overholdelse af søndagen er påkrævet for hver, og for dem, der nægter, vil der være svære tider. Hjælp os med at forberede sig på disse dage, og nu helliger Din hellige sabbatten, den syvende dag sabbatten. Vi ved, at gennem nåde og kraft fra Helligånden kan bo de trofaste under alle omstændigheder, at vores navne ikke blev slettet fra Thy livets bog. I Jesu Kristi navn vi beder.

Amen.


Relaterede artikler fra kategori - Profeterne i Bibelen og i dag

Bibel Prophecy - Hvem er Antikrist? - Daniel Kapitel 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg I det andet kapitel af Daniel Gud åbenbarede den grundlæggende profetiske opfattelse. Bruger den billedet af metal og sten figurer, der i slutningen af knuse.Gyldne hoved repræsenteret Babyloniske Rige, hans bryst ...
Tilføjet: 26.12.2010
Visninger: 371838x

Jesus var genopstået fra de døde - seks grunde til at bekræfte dette

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus af Nazareth blev korsfæstet, begravet og tre dage senere opstod fra de døde. Ingen anden religion har ikke gjort gældende, at selskabets grundlægger genopstod. I denne kristendommen er unik. Noget ...
Tilføjet: 08.12.2010
Visninger: 308692x

New Age - Messias Maitrea i de profetier

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age bevægelsen i de senere år, vokser gradvist og umærkeligt, og kommer i alle områder af vores liv. Bevægelsen blev snart hemmeligt, men siden 1984, da han blev beordret til ...
Tilføjet: 30.11.2010
Visninger: 172208x

Profeti - New York 9 / 11 - WTC kollaps - September 11, 2001

292_wtc.jpg Læs denne interessante profeti. Ellen White oplevede i deres visioner om, hvad der sker i New York den 11. september 2001? For os er disse begivenheder stadig venter i fremtiden? Læs ...
Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 256582x

Test sande profet - Hvordan kan vi vide det sande fra det falske profet?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figur 1Mosebog 18,21-22 - Du siger: "Hvordan kan vi vide, at det ikke taler et ord af Herren?" Tja, hvis profeten siger HERREN på vegne af noget, der sker, så ...
Tilføjet: 09.12.2010
Visninger: 250359x
Anbefalet

Da.AmazingHope.net - Antal Beast 666, dyrets mærke og Guds segl