Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

9:e arbejde og liv Christian - Vejen til Kristus

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

352_cesta_ke_kristu.jpg

9:e arbejde og liv Christian - Vejen til Kristus

Tilføjet: 11.02.2011
Visninger: 146461x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

Gud er livets kilde, universet, lys og glæde. Som stråler af lys baseret på solen, ligesom strømme af vand sprøjte fra en levende kilde, så det strømmer ud en velsignelse for alle hans skabninger. Og hvor livet i Gud dvæler i folks hjerter, vil der komme ud i kærlighed og velsignelse til en anden.

Glæde af vor Frelser var i oprør og indløsning af faldet menneskeheden. Til dette formål, hans liv, gennemgik lidelse på korset, ignorerer harme. Engle har også til opgave at pleje andres lykke. Det gør dem til fornøjelse.

Syndfri engle holdt lige hvad den stolte og egoistiske mennesker betragter som ydmygende tjeneste, tjener dem, der er faldet i synd, er folk fordærvede natur. Ånden i Kristi uselvisk kærlighed trænger ind i himlen og essensen af alt. Velsignelser. Sådan en ånd bør være tilhængere af Kristus, så de skal vise.

Dvæler Kristi kærlighed i hjertet, kan det ikke forblive skjult, ligesom den søde lugt ikke kan skjule. Dens hellige indflydelse vil kunne mærkes alle med hvem vi interagerer. Kristi Ånd i hjertet er et springvand i ørkenen, der flyder for alle fødevarer, og som i enhver døende vækker en lyst til at drikke vandet i livet.

Kærlighed til Jesus er afspejlet i ønsket om at arbejde som han arbejdede for velfærd og frelse menneskeheden. Vil den kærlighed og medfølelse for bløde alle skabninger, som tager sig af vor himmelske Fader.

Frelserens liv på jorden ville være let og komfortabelt liv. Christ arbejdede støt, ubønhørligt og virkelig tabt for menneskehedens frelse. Fra vugge til Golgatha gik vejen til selvfornægtelse, så prøv at undgå tunge opgaver anstrengende ruter, udmattende arbejde og bekymringer. Han sagde: "Menneskesønnen kom ikke for at lade sig tjene, men for at tjene og give sit liv som løsesum for mange" (Matt 20:28). Det var det vigtigste mål for hans liv. Alt andet var sekundært og kun tjener det vigtigste mål. Hans mad og drikke at gøre Guds vilje og fuldføre deres arbejde. Selviskhed og selv-kærlighed virkede ikke i hans sted.

Ligeledes dem, der ønsker at opleve Kristi nåde, er altid klar til hver ofre til de andre, for hvem Kristus døde, for at deltage i den himmelske gave. De gør alt, hvad de kan for at gøre verden til et bedre sted. Denne ånd er sjælen af frugten faktisk omvendt. Når nogen kommer til Kristus, er født i hans hjerte et ønske om at fortælle andre, hvordan man finder en sjælden ven i Jesus, frelsende og helliggørende sandhed kan ikke forblive i deres hjerter lukket.

Hvis vi er klædt med Kristi retfærdighed og fyldt med glæde, bor i os sin Ånd, kan vi ikke forblive tavse. Når vi smagte, og vidste, at Herren er god, vi har noget at tale om. Ligesom Philip da han fandt Frelseren, vil vi opfordre andre, til at komme til ham. Vi vil forsøge at vise dem tiltrækning af Kristus og de usete virkelighed i fremtiden verden. Ikke noget, vi ønsker ikke trangen end gå den vej, Jesus gik. Vække i os en sand ønske om at dem omkring os, så Guds lam ", som tager synd i verden" (Joh 1:29).

Forsøger at være en velsignelse for andre vil blive belønnet med en velsignelse for os. Gud har bevidst fortalte en rolle i planen for forløsning. Indrømmet det privilegium folk til at blive deltagere i guddommelig natur. Ønsker og forespørgsler, så vi var en velsignelse for din nabo. Det er den højeste ære, den største glæde, der kan udstyre folk. De, der er involveret i dette arbejde af kærlighed, kommer tættest på deres Skaber.

Gud kunne betro evangeliets budskab og hele arbejdet i kærlighedens tjeneste himmelske engle. Kunne bruge andre midler til at nå deres hensigt. I sin uendelige kærlighed, besluttede imidlertid at gøre os dine kolleger, kolleger Kristus og englene, kan vi dele velsignelser, glæde, åndelig styrke, som giver uselvisk tjeneste.

Kristus nærmer sig sin deltagelse i lidelse. Enhver selvopofrelse til gavn for andre styrker ånden i velgørenhed i donor hjerte og tilslut det mere tæt sammen med verdens Forløser, der "var rig, men for dig, han blev fattig, måske, at I gennem hans fattigdom blive rig "(2 Kor 8:9). Og bare fordi hvis vi opfylder dette Guds formål, som du har oprettet, kan du blive en velsignelse af livet.

Hvis du lader det arbejde, som Kristus har udpeget til sine disciple, og hvis du får ham til andet, du føler behov for en dybere oplevelse og større viden om Gud og de ting, du higer efter, og tørster efter retfærdighed. Vil du bede Gud om at styrke din tro og du vil drikke en større slurk fra brønden til frelse. Kampe og forsøg vil guide dig til Bibelen og bøn. Vokse op i nåde og kundskab om Kristus og indsamle erfaringer.

Ånd af uselvisk kærlighed til andre giver dybde af karakter, styrke og Christian ynde og bringer fred og lykke. Hjertet længes efter noget mere. Det er der plads til dovenskab eller egoisme. Dem, der bruger denne gave af Christian nådegaver vil vokse og intensivere arbejdet med Gud. De vil have klare åndelig bevidsthed, stærk, voksende tro og bøn vil tage mere magt. Guds ånd, der arbejder på deres sind, de ryste i sin guddommelige berøring af den hellige melodier. De, der er så dedikeret uselvisk arbejde for andres velfærd, gør deres bedste for deres egen frelse.

Den eneste måde at vokse i nåde Kristi uselviske handling arbejde, at Kristus frelser os, det vil sige at arbejde i henhold til deres evne til at hjælpe og være en velsignelse for dem, der har brug for hjælp, som kunne give dem.

Styrkeøvelser dyrkes, erhvervslivet livsvilkår. Troende, som søger at opretholde deres kristne liv ved at vedtage en velsignelse, som bringer dem en benådning, uden hvad de gør til Kristus, er blot forsøger at leve som dem, der spiser uden at arbejde. Og i den åndelige verden, samt den massive fiasko fører til degeneration og forfald. Den mand, der ikke ønsker at flytte benene snart ville miste den magt, de bruger. Ligeledes den kristne, som ikke anvender færdigheder, at Gud havde lånt, ikke blot ikke vokse i Kristus, men mister magt, den allerede har.

Church of Christ er Guds udnævnes instrument for at frelse mennesker. Dens mission er at bringe evangeliet til verden. Og dette krav gælder for alle kristne. Hver, at efter hans talenter og evner udføre kommandoen Frelseren. Kristi kærlighed åbenbaret for os, gør os skyldnere dem, der endnu ikke kender Kristus. Gud gav os lys, vi kun holdt det for sig selv, men at sprede det til dem, der stadig bor i mørke.

Hvis tilhængere af Kristus opmærksomme på denne forpligtelse, da i hedensk lande, hvor der i dag kun én evangelist, prædikede evangeliet om tusindvis af mennesker. Og alt dette arbejde, der ikke kan personligt udføre, støtte dem med midler, din forståelse og jeres bønner. Det ville være en langt mere reel arbejde for menneskenes frelse i kristne lande.

At arbejde for Kristus. ikke gå ind i hedensk jord, ikke forlader en snæver kreds af familie, hvis vi er her med deres forpligtelser. Vi arbejder for Kristus, selv i familien, kirken, blandt dem, de mødes i private eller i beskæftigelse.

Den større del af hans jordiske liv tilbragte vor Frelser i tømrer butikken i Nazareth, hvor han arbejdede tålmodigt. Lord of liv omgivet af engle, hvis ikke indregnede og ikke tilbede mødt med arbejdere og bønder. Frelseren trofast opfyldt sin mission, når de udøver deres beskedne håndværk, ligesom de behandlede de syge eller vandrede langs det oprørte vande i Galilæa. Så vi kan selv den simpleste opgaver, og de mest beskedne steder at arbejde og gå med Kristus.

Apostelen Paulus siger: "Hvad var der kaldte brødrene, som begge fortsat er foran Gud" (1 Kor 7:24). Forhandlerne kan bevare deres virksomheder og for at fejre deres Herre, deres ærlighed. Hvis det er sandt Kristi efterfølger, vil bringe hans religion ind i alt, «og folk til at manifestere ånden i Kristus. Arbejdstageren kan være flittige og trofaste repræsentant for Jesus, som levede et beskedent liv under bakkerne i Galilæa. Enhver, der bærer Kristi navn, bør arbejde således, at andre, se hans gode gerninger, føler lyst til at fejre vores Skaber og Forløser.

Mange nægter deres gaver til at tjene Gud og den undskyldning, at andre har bedre talent og flere fordele. De tænker kun på dem, der har særlige talenter er forpligtet til at afsætte deres færdigheder Guds tjeneste. Mange mener endda, at talent er velsignet med en hel ekstra lag af mennesker, mens andre er marginaliserede og derfor ikke opfordres til at deltage i arbejdet og belønning. I lignelsen dog, at intet forkert. Når udlejeren kaldte sine tjenere tildelt hvert job.

Selv de simpleste opgaver livets vi mødes med kærlighed, "som Herren" (Kol 3:23). Hvis Guds kærlighed i hjertet, som afspejles i livet. Omfatte med os en behagelig duft af Kristi liv, vil vores indflydelse stige, og vil være en velsignelse.

Må ikke vente på at det bliver en særlig lejlighed opstår, eller forventer at du vil modtage ekstraordinære evner, før du begynder at arbejde for Gud. Må ikke bekymre dig om, hvad du synes om verden. Dette viser, hvis dit daglige liv på renhed og oprigtighed i din tro, og hvis andre tror, at de ønsker at hjælpe, ikke din indsats helt omsonst.

Selv den ringeste og fattigste af Jesu disciple kan være en velsignelse for andre. Hverken kan ikke indse, at noget godt sted, men dens indflydelse uafvidende årsagen til disse velsignelser er baseret på skyld, som så styrkes og uddybes. Velsignet er frugten af hans indsats nødt til at anerkende den store dommedag. De ikke kender, eller føler, at noget stort ville have handlet. indhentes oplysninger fra dem til at passe, om deres indsats vil blive en succes. De bare stille og roligt gå videre og gøre arbejdet trofast til dem af Gud i sin visdom fortalt, og deres liv vil være spildt. Åndeligt er de stadig mere som Kristus, samarbejder med Gud nu og forberede højere arbejds-og uforfalsket glæde i det hinsidige.


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Hvordan man kan høre Guds stemme

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Lær at høre Guds stemmeVores kære Frelser venter på den for at åbne døren til dit hjerte og sige, at i vores ophold. Jesus siger: "Se, jeg står ved døren og ...
Tilføjet: 29.09.2010
Visninger: 283371x
Anbefalet

Hvorfor de religiøse mennesker er nødt til at lide?

193_trpici_verici.jpg Sikkert du nogensinde har spekuleret over, hvorfor så megen lidelse i verden. Ja, er vores land nu styres af onde som Satan, der blev styrtet i vores land. Han er her ...
Tilføjet: 29.10.2010
Visninger: 142572x

Gud og uretfærdighed i verden

314_ukrizovani.jpg Hvorfor er der så megen ondskab og lidelse? Hvorfor Gud ikke griber ind og gøre noget? Mange mennesker spekulerer på, om Gud var så længe siden ville have gjort noget. Disse ...
Tilføjet: 17.01.2011
Visninger: 186010x

Første skridt i retning af religiøs mand

467_prvni_kroky_vericiho_cloveka.jpg Vær ikke bange for at bekende deres tro på Kristus.Romerbrevet 10, 9-11 - Hvis du med din mund bekender, at Jesus er Herre og tror i dit hjerte at Gud oprejste ...
Tilføjet: 20.08.2010
Visninger: 134106x

1:a Hvem er kilden til livet?

83_cesta_ke_kristu.jpg Vores himmelske Fader er kilden til liv, sandhed og glæde. Smukke land, ikke bære spor af ødelæggelse og forbandelser af synd. Hele smukke natur, viser den store kærlighed til Gud. Alt ...
Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 129509x

Da.AmazingHope.net - 9:e arbejde og liv Christian - Vejen til Kristus