Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

2:a Hvorledes liv?

Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

84_cesta_ke_kristu.jpg

2:a Hvorledes liv?

Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 113486x
Emner: Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?
PrintTisk

Mennesker er væsner i den ædle kvaliteter og gaver. Han var klog og trivsel og boede i overensstemmelse med Gud. Hans tanker var rene og hellige. At ulydighed og overtrædelse af loven, svækket mand og overmandede ham egoisme og selv-kærlighed. Han blev en slave til Satan, og ikke har glæde af Guds tilstedeværelse, fordi han ikke kunne udholde hans hellighed. Uselvisk og uselvisk kærlighed, som hersker i Himmelen ikke længere i det menneskelige hjerte og denne mand er udelukket fra Guds selskab.

Eget syndens magt kan aldrig undslippe, fordi vores tænkning er dårlig, og vi er på deres egen ikke kan ændre. Al menneskelig indsats for god opførsel kan ikke ændre hjerter. Dette kan kun Jesus Kristus, som giver nyt liv til hjertet og derefter kun én kan vende sig bort fra synd tilbage til hellighed.

Jan 3,3,5 - Jesus svarede: "Sandelig, sandelig siger jeg til jer: Hvis nogen er født på ny, kan han ikke se Guds rige." Sandelig, sandelig siger jeg til dig: Hvem bliver født af vand og ånd, kan han ikke komme ind i Guds rige.

Man skal have et nyt hjerte, en ny vilje, nye beslutninger, og ikke nok bare at gode kvaliteter, men må fødes på ny af Helligånden. Det er ikke nok at se Guds kærlighed og barmhjertighed. Det er ikke nok, kan vi kende Hans visdom og retfærdighed i loven, men vi må acceptere ofringen af Jesus Kristus og tro har omdannet deres hjerter.

Jan 1,3,4 - Alt blev til ved ham og uden ham opstod der noget, der er. I ham var liv, og at livet var på baggrund af mænd.

1 Kor 2,14 - nonspiritual mand, men kan ikke acceptere ting Ånden, for de er dårskab for ham, og han kan ikke forstå, fordi de kun kan forstås åndeligt.

Handlinger 4,12 - Som ingen andre er der ingen frelse - verdens befolkning får et andet navn, hvor vi skal blive frelst!

Den eneste grund til, at mennesket er fremmedgjort fra Gud, er at falde i synd. Dette var også et land, der er adskilt fra himlen. Denne afbrydelse, og så vigtigt for os at knytte Jesus Kristus genoprettet sit offer. Kun fortjeneste og kærlighed er vejen til Gud - vor Fader. Kristus har genoprettet forbindelsen og de faldne syndige menneskeheden med vor himmelske Fader. Vain folk forsøger at fremskridt og forbedringer, dokud alle indse, at det først skal have alle de håb og forventninger i overensstemmelse med Jesus Kristus, og at alt det gode er kun fra Gud. Perfekt natur og egenskaber er kun fra Gud, og den måde det er kun Jesus Kristus.

Joh 14:6 - Jeg er vejen, sandheden og livet, at Jesus svarede. "Ingen kommer til Faderen uden ved mig."

Tro og tænke over den store offer for os. Vi blev lovet en fantastisk belønning, som bør motivere os til at afsætte vores hjerter og alle kræfter Skaberen og Forløseren. Det er en lykkelig samfund med Gud, hans søn, englene og deres kærlighed. Også en fornyelse af vores åndelige beføjelser og evigt liv. På den anden side ser vi den uundgåelige gengældelse for synd og ondskab i den sidste retssag, og ødelæggelse, der er beskrevet i Bibelen.

I alt dette er dejligt at se den godhed og kærlighed til Gud. Det kan tigge for os at gøre noget mere?

Uddrag fra bogen Vejen til Kristus - EG White


Relaterede artikler fra kategori - Udgangspunkt, hvad kan jeg gøre?

Omvend jer - det er nu det vigtigste!

484_pokani.jpg Mattæus 4,17 - Fra den Tid begyndte Jesus at prædike, "! Omvend Himmeriget er nær!"Da Jesus Kristus og Johannes Døberen prædikede en nærliggende Himmeriget, først kaldte og kaldte folk omvende sig. ...
Tilføjet: 25.09.2011
Visninger: 210060x

Hvordan finder jeg Gud?

372_jak_najit_boha.jpg Inde i hver mand er kodet i ønsket om Gud. I fortiden folk har i generationer skabt forskellige guder på deres egne betingelser, og selv i dag folk har et ønske ...
Tilføjet: 07.03.2011
Visninger: 222793x

4:e Bekendelse - Vejen til Kristus

167_cesta_ke_kristu.jpg Confessions"Han, som dækker hans overtrædelser vil ikke fremgang, men uanset hvem bekender, og svigter dem vil ikke være nogen nåde" (Ordsp 28,13).De betingelser, hvorunder de kan modtage Guds tilgivelse, er frie, ...
Tilføjet: 07.10.2010
Visninger: 139666x

Døden er noget efter døden?

72_co_je_po_smrti.jpg Hvad er døden?Første delte folk i to dele - krop og sjæl af filosoffen Platon. Han sagde, at kroppen er dødelig og udødelig sjæl. , Der har indført ideen om kristendom, ...
Tilføjet: 12.08.2010
Visninger: 186731x
Anbefalet

5:e helliggørelse - Vejen til Kristus

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 HelliggørelseGuds løfte er: "Du vil søge mig og finde mig, når du søger mig af hele dit hjerte" (Jeremias 29,13).Gud må blive kastet på tværs af hjertet, ellers kan det ...
Tilføjet: 20.10.2010
Visninger: 143394x

Da.AmazingHope.net - 2:a Hvorledes liv?