Da.AmazingHope.net (På startsiden) Da.AmazingHope.net

1:a Hvem er kilden til livet?

Bibelske Fakta

83_cesta_ke_kristu.jpg

1:a Hvem er kilden til livet?

Tilføjet: 07.09.2010
Visninger: 98847x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Vores himmelske Fader er kilden til liv, sandhed og glæde. Smukke land, ikke bære spor af ødelæggelse og forbandelser af synd. Hele smukke natur, viser den store kærlighed til Gud. Alt er perfekt til de behov, som mennesker og alle levende væsener har elske Gud givet os at leve, hvad vi har brug for. Gud skabte mennesket hellig og lykkelig. Når overtrædelse af Guds lov ville bringe til verden med ødelæggelse og død.

Gud ønsker vores lidelse, men fordi vi har en fri vilje, forpligter os til vores synder. I sin kærlighed til os at gå gennem denne smerte med os og forsøger at vise os vejen, tilbyder vi hjælp, ring til os med sin støtte kunne slippe af med synden. Gud er kærlighed - det er som om skrevet i et smukt landskab. I hver blomst. Duften af skov, fuglesang, skal alle vise omsorg for Gud og vores ønske om at gøre os glade

Men Satan sat menneskeheden briller for bedrag og skaberen som en streng, hård og grusom dommer, der venter med henblik på at straffe synd for de mennesker. Derfor er Jesus kom til os mennesker på jorden for at fjerne briller, som tilslører den store Guds kærlighed til os. Guds Søn kom fra himlen, derfor, at Faderen åbenbaret for os.

John 1,18 - ingen har set Gud, avlet Søn, som er i sin fars arme, han portrætteret den.

Matthew 11:27 - Alt til mig af min Fader, og ingen kender Sønnen, men Faderen, og enten ingen kender Faderen, Sønnen og han, til hvem Sønnen vil åbenbare ham.

14 januar, 8-11 - Filip sagde til ham: "lige når du viser os Faderen." Filipe, "sagde Jesus," så længe med dig, og jeg ved, du høre mig? Hvem har set mig har set Faderen. Hvordan kan du sige, Vis os Faderen '? Tror du ikke, at jeg er i Faderen og Faderen i mig? Ord, du siger, ikke sige mig selv. Dette er den Fader, som bor i mig, han har disse ting. Tro mig, jeg er i Faderen og Faderen i mig, bare fordi de arbejder stole på mig.

Jesus Kristus gik og helbredte de syge, med stor medfølelse til at hjælpe alle, der har brug for det. Love, barmhjertighed, medfølelse og dybe medfølelse var i alle hans handling. Han var altid høflig, så man undgår hårde ord omhyggeligt og handlede med menneskelige følelser. Opsiges menneskelig svaghed, men alvorligt irettesatte hykleriet, vantro og uretfærdighed. Men det altid gjorde, med tårer i øjnene og følelser i hans stemme. Hans liv var selvfornægtelse og næstekærlighed. Selv om han fastholdt en værdighed og majestæt af den guddommelige, var hver mand for ham knappe og dyre.

Kristi personlighed og karakter er nøjagtig den samme som hun viste os sit liv. Karakteren af Gud Fader er helt enig med karakteren af Jesus Kristus. Også flyder fra Faderens hjerte guddommelige nåde, som er åbenbaret i Kristus.

Barmhjertig og nådig Jesus var frelseren - Gud åbenbarede til kroppen.

1 Timothy 3,16 - Secrets of fromhed er utvivlsomt stor: Han var manifesteret i kødet, retfærdiggjort i Aand, viste engle, bebudelsen til hedningerne, ved tro accepteret i verden og hente herligheden.

Kristus levede, led og døde, så han kunne frelse os. Gud har forpligtet sig til at hans elskede søn kom fra verdensberømmelse til korrupte verden af synd, forlod ære og herlighed og erfarne fornærmelser, ydmygelse, had og død. Han, som var identisk med Gud, følte sjæl det forfærdelige adskillelse, som synden forårsagede mellem Gud og mennesker. Denne store offer var en vidunderlig manifestation af Faderens kærlighed til os, Kristus blev mægleren gennem hvem Gud har udøst sin store kærlighed til syndige verden. Kun hans ofre bare Gud kan rense fra synd alle, som tror på Ham.

Vi bør huske den store pris for vores frelse, og den nye position, som tilbydes os. Sin vi er i trældom af Satan, men ofrene for Jesus Kristus, kan vi igen blive Guds børn - børn af den himmelske konge. Sådanne kærlighed kan ikke stå noget!

Uddrag fra bogen Vejen til Kristus - EG White


Relaterede artikler fra kategori - Bibelske Fakta

Hvad mener vi - 4 Human Nature

166_cemu_verime_prirozenost_cloveka_bible.jpg 7:e Human NatureEn mand og en kvinde blev skabt i Guds billede, individualitet, og er udstyret med evnen til at tænke og handle frit. Selv om de blev skabt som frie ...
Tilføjet: 07.10.2010
Visninger: 98029x

Hvad vi mener, at anden del - de dogmatiske punkter 16-28

414_cemu_verime_16_28.jpg 16 Herrens nadver - Herrens nadver er en deltagelse i symbolerne på Jesu legeme og blod som et udtryk for tro på ham, vor Herre og Frelser. Oplevelsen af ​​fællesskab er ...
Tilføjet: 11.04.2011
Visninger: 108904x

Fjerner nåde Guds lov?

325_rusi_se_milosti_bozi_zakon.jpg Det er nødvendigt at holde Guds Ti Bud, herunder lørdage, vi er ikke under loven, men under nåden? Apostlen Paulus tydeligt forklarer, at en kristen ikke "i henhold til loven", men ...
Tilføjet: 02.02.2011
Visninger: 136390x

Overholdelse af sabbatten gennem århundreder

464_zachovavani_sboty.jpg En overraskende udsnit af historien, der viser, at Gud altid havde sit folk, der holdt alle de ti bud, herunder Guds hviledag - sabbatten. Han har aldrig undladt at udrydde de ...
Tilføjet: 14.08.2011
Visninger: 300653x

Omvend jer - det er nu det vigtigste!

484_pokani.jpg Mattæus 4,17 - Fra den Tid begyndte Jesus at prædike, "! Omvend Himmeriget er nær!"Da Jesus Kristus og Johannes Døberen prædikede en nærliggende Himmeriget, først kaldte og kaldte folk omvende sig. ...
Tilføjet: 25.09.2011
Visninger: 172170x

Da.AmazingHope.net - 1:a Hvem er kilden til livet?